Visele … despre Vremea Sfarsitului


Am primit pe mail acest site http://www.4hispeople.com in care subiectul principal este despre visele unui pastor adventist despre vremea sfarsitului. http://www.4hispeople.com/dreams.html

/Later EDIT –  Mai nou am gasit pe net un site care combate acest profet http://www.notaprophet.org/

Eu cred ca sunt adevarate deoarece respecta textele din biblie despre profeti.
Inainte sa cititi acest site si sa va dati cu parerea rugativa si cititi urmatoarele texte:

Isaia 8,20 ” La lege si la mãrturie!” Cãci dacã nu vor vorbi asa, nu vor mai rãsãri zorile pentru poporul acesta. ”
Deut 18,22 ” Când ceea ce va spune proorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc si nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Proorocul acela l-a spus din îndrãznealã: sã n-ai teamã de el. ”
Deut 13, 1-3 ” (1) Dacã se va ridica în mijlocul tãu un prooroc sau un visãtor de vise care-ti va vesti un semn sau o minune,
(2)si se va împlini semnul sau minunea aceea de care ti-a vorbit el zicând: „Haidem dupã alti dumnezei”, – dumnezei pe care tu nu-i cunosti, – „si sã le slujim”! (3) sã n-asculti cuvintele acelui prooroc sau visãtor de vise, cãci Domnul, Dumnezeul vostru, vã pune la încercare ca sã stie dacã iubiti pe Domnul, Dumnezeul vostru, din toatã inima voastrã si din tot sufletul vostru. ”
Gal 5,22 ” Roada Duhului, dimpotrivã, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga rãbdare, bunãtatea, facerea de bine, credinciosia, ”
1 Regi 22,8 ” Împãratul lui Israel a rãspuns lui Iosafat: „Mai este un om prin care am putea sã întrebãm pe Domnul; dar îl urãsc, cãci nu-mi proroceste nimic bun, nu proroceste decât rãu: este Mica, fiul lui Imla.” Si Iosafat a zis: „Sã nu vorbeascã împãratul asa!” ”
2 Timotei 3,16 ” Toatã Scriptura este insuflatã de Dumnezeu si de folos ca sã învete, sã mustre, sã îndrepte, sã dea întelepciune în neprihãnire, ”
Numei 12,6 ” Si a zis: „Ascultati bine ce vã spun! Când va fi printre voi un prooroc, Eu, Domnul, Mã voi descoperi lui într-o vedenie sau îi voi vorbi într-un vis. ”
2 Petru 1,21 ” Cãci nici o prorocie n-a fost adusã prin voia omului; ci oamenii au vorbit de la Dumnezeu, mânati de Duhul Sfânt. ”
Daniel 10,18 ” Atunci cel ce avea înfãtisarea unui om m-a atins din nou, si m-a întãrit. ”
Numeri 24,4 ” Cel ce aude cuvintele lui Dumnezeu, Cel ce vede vedenia Celui Atotputernic, Cel ce cade cu fata la pãmânt, si ai cãrui ochi sunt deschisi: ”
Isaia 30, 9.10 ” (9) Scrie cã: ,Poporul acesta este un popor rãzvrãtit, niste copii mincinosi, niste copii care nu vor sã asculte Legea Domnului, (10) care zic vãzãtorilor: ,Sã nu vedeti! si proorocilor: ,Sã nu prorociti adevãruri, ci spuneti-ne lucruri mãgulitoare, prorociti-ne lucruri închipuite! ”

Aceste texte din Biblie le-am listat ca sa fie un indrumar pentru orice asa zis profet, trebuie sa indeplineasca conditiile din aceste texte. (Sunt doar cateva care le-am gasit).

Reclame

3 Responses to Visele … despre Vremea Sfarsitului

  1. diaconu liviu says:

    am nevoie sa inteleg cum pot intra in scrierea in limba romana a viselor lui Knill rog ajutor

  2. diaconu liviu says:

    rog a mi se trimete pe adresa traducera lor in limba romana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: